NORI SUSHI

NORI SUSHI Nori Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 443 beoordelingen
20 jun 2021 om 20:32 3 uur op voorhand besteld. Weeral 40 minuten te laat geleverd.
20 jun 2021 om 12:02 alles steeds lekker en in orde.levertijd 2u05 op zaterdag vind ik nog aanvaardbaar, ik bestel steeds op tijd omdat ik weet dat het even kan duren.kreeg lieve attentie omdat het 2u duurde ipv 1.30u zoals eerst was doorgegeven waarvoor dank! bezorger top!
12 jun 2021 om 21:44 Lekkere sushi, gyoza minder lekker. Zeer lange wachttijd (1,5 u) mits fooi. Jammer.
9 jun 2021 om 16:12 Weeral top op tijd geleverd super lekker eten
5 jun 2021 om 22:07 Lekkere sushi. We hebben hier al meerdere keren besteld. We geven in de opmerking aan wat we niet lusten en ze houden er altijd rekening mee. Erg tevreden!
5 jun 2021 om 21:17 lekkerkel superrepus
5 jun 2021 om 19:26 Binnen de tijd geleverd en lekker.
1 jun 2021 om 23:22 Mooi op tijd geleverd het eten was heel !!!❤️
24 mei 2021 om 19:34 Eten kan ik niet beoordelen want de vraag voor een beoordeling komt toe in mijn mailbox nog voor het eten zelf. Daarmee is de beoordeling voor de bezorging ook meteen gegeven.
24 mei 2021 om 18:47 Zeer slechte service. Er staat 70 minuten bezorgtijd en na 2 uur waren ze er nog niet. Als ik dan bel willen ze niet helpen, zijn ze onbigripvol en duurde het nog eens 40 minuten voor het eten er was.
23 mei 2021 om 21:28 Het eten was lekker maar zeker een half uur later dan de bestelde tijd! Terwijl we van smiddags al hebben gereserveerd!
16 mei 2021 om 21:05 3 uur moeten wachten