NORI SUSHI

NORI SUSHI Nori Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 397 beoordelingen
10 apr 2021 om 22:44 Meer dan een uur te laat voorbij de 90 min plus een deel verkeerde bestelling
9 apr 2021 om 10:50 We kregen 2 verkeerde gerechten en de levering was 3 kwartier later dan afgesproken (terwijl we smorgens al besteld hadden). Ik stuurde een mail om het verschil terug te betalen (oorspronkelijke was duurder), maar geen antwoord..
6 apr 2021 om 10:45 Correct gebeld met kleine vertraging na het afgesproken uur, heel lekkere party schotel! Top!
4 apr 2021 om 19:18 Echt een aanrader voor sushilovers
2 apr 2021 om 19:57 Gewoon de beste! Altijd top!!!
31 mrt 2021 om 21:19 Heel lekker, de veggie opties waren ook echt af. Geen klachten hierover. Alleen vrij lang wachten voor een take-away op een doordeweekse dag. maar het eten was het wachten zeker waard.
28 mrt 2021 om 22:49 Eerlijk! Ik heb zo genoten van deze sushi! Het was lang geleden dat ik zo overheerlijke sushi heb gegeten. Het heeft mijn dag gemaakt! Mijn respect aan degene die de sushi heeft gemaakt. Het mooi voor het oog en zo lekker in de mond. 1 woord perfect!
20 mrt 2021 om 7:39 Een sushi-boot met zalm en tonijn voor 2 besteld. Dit is niet de zoveelste takeaway, wel hoge restaurantkwaliteit. Smaken zitten heel erg goed. Er is veel zorg besteed aan elke roll, sashimi, nigiri, sushi, .. Heerlijk! Sushi lovers moeten niet twijfelen.
16 mrt 2021 om 22:44 Grote portie héél lekkere, verse Sushi. Een aanrader !!!
15 mrt 2021 om 16:44 Eten kwam 3u na bestelling en dan waren ze ook nog een deel vergeten!
14 mrt 2021 om 19:41 alles goed in orde qua eten en ook besteld op het aangegeven uur.enkel had ik fanta besteld en hebben ze lipton ice tea gegeven wat ik niet lust.
13 mrt 2021 om 20:19 Ordered around 6pm. Delivery forseen an hour later Received call to notify a half hour delay. Two hours and fifteen minutes later called them back only to hear the order will be prepared soon... 50eur for free delivery. I'll spend my money elsewhere.